2010. október 28., csütörtök

M-day csütörtökön

Nakéremszépen, IBSZ ide vagy oda, (nem tudom) de ma már csak 72,5 kg-ot mutatott a mérleg! Ebben benne van némi odafigyelés is, nem mondom. Tegnap vendégek voltak nálam (két anyuka a kisgyerekével, így olyan napközis kaját csináltam, ami a lurkóknak is bejött (tárkonyos csirkeragulevest és rakott karfiolt). Ebből mindegyik csak husi és zöldség, úgyhogy ehettük doszt, még este is toltam egy kis karfiolt a nagyfiúval együtt, és lám ma reggelre megint csak ment lefelé a mérleg digitális "mutatója".
IBSZ fronton semmi újdonság, bár mintha enyhülne/javulna a helyzet, de igazság szerint normálisan kell enni, nem folyamatosan mindenből ezt-azt egy-egy kicsit csipegetni, hanem normális főtt étel 1x egy nap és különben sok rost.
Ennyi az elmélet, és a gyakorlat meg hát... pusztán önfegyelem kérdése.
Azért örülök ám ennek a 72,5-nek... Tegnap az egyik barátnőm, aki nyár eleje óta nem látott, padlót fogott, hogy mennyit leadtam. Mikor mondtam, hogy kb. nagyjából 5 kilót, nem hitte el, azt mondta, ő 8-10 kilóra tippelt volna. Mert pont ez volt az a kritikus 5 kiló, ami nagydarabból vékonyat csinál. Nagyon nagyon örülök!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése